Nieuwsberichten

Korte aankondigingen en verslagjes van onze bezigheden.

Kranslegging Knollenkermis 2020

Geplaatst 12 okt. 2020 04:58 door Leoni B

Afgelopen weekend was het knollenkermis in Netterden. Hoewel het feestje dit jaar achterwege moest blijven, wilden wij er toch even bij stilstaan. Want Fanfare Concordia heeft tijdens de knollenkermis altijd één belangrijke traditie: De kranslegging ter nagedachtenis aan onze overleden leden.

Elk jaar een moment om oude herinneringen in leven te houden, en nieuwe herinneringen aan de historie van onze vereniging toe te voegen.
Elk jaar een moment waar je als muzikant niet anders kunt dan terugdenken aan mensen die je wekelijks bij de repetitie, en bij elk optreden tegen kwam.

Een moment van bezinning.

Het team van Anders Beleven heeft met fraaie woorden uitdrukking aan ons gevoel gegeven.

We kijken terug terug op een mooie ceremonie.2019 Kerstconcert

Geplaatst 9 dec. 2019 02:10 door Leoni B

Het zit erop! En wat was het mooi. We hebben genoten van prachtige optredens van Abbey Wedensday, Emma & Wies en Laura van Kaam!


https://photos.app.goo.gl/YXYEB6qFPm4h1DY87


Kerst in Netterden!

Geplaatst 1 nov. 2019 04:06 door Leoni B

Op zondag 8 december geven wij een kerstconcert in onze eigen Walburgiskerk! Het belooft een groot en gezellig feest te worden. En niet alleen wij zullen dan een gezellig kerstrepertoire ten gehore brengen, ook het koor Abby Wednesday, Emma & Wies en Laura van Kaam zijn erbij!

We beginnen om 15:30 uur en de entree is € 5,-. Let op! VOL = VOL, wil je zeker weten dat je een naar binnen kunt? Op dinsdag 19 november is er alvast een kaartverkoop in het muziekgebouw (Woldenburgseweg 1)

Wil je meer informatie of wil je alvast per mail vragen of je een kaartje mag reserveren? Je kunt ook mailen naar concordianetterden01@gmail.com!


Concert Megchelen

Geplaatst 1 nov. 2019 03:59 door Leoni B

Komen jullie ook kijken bij ons concert in Megchelen? Op zondag 17 november, in de kerk in Megchelen. We beginnen om 11:00 uur!

No photo description available.

Heel Veel Foto's!

Geplaatst 15 okt. 2019 09:26 door Leoni B

De fanfare heeft al weer een druk programma achter de rug, en we zijn er nog niet!

Graag nodigen wij iedereen van harte uit voor het koffieconcert in Megchelen, op 17 November. Tijd en locatie volgen nog!

Ook willen we alvast iedereen bedanken die op ons heeft gestemd bij de Rabobank Clubkas campagne. De uitslagen zullen we hier binnenkort bekend maken!

En dan nu de foto's (hartelijk dank aan onze fotografe Silvia Simmes).


Stem op de muziek bij de Rabo Clubkas Campagne!

Geplaatst 5 sep. 2019 07:00 door Leoni B

Van donderdag 5 september tot en met donderdag 19 september kun je stemmen op de Fanfare! Help de muziek en ga stemmen!


Foto's Pinksteren, Zomerstop en een drukke herfst!

Geplaatst 9 jul. 2019 01:00 door Leoni B

We kijken terug op een aantal hele mooie maanden. Ons Pinksterconcert was (weer) gezegend met prachtig weer. Bij een prachtig zonnetje hebben we het dorpsquiz gespeeld, kratten gestapeld en mooie muziek ten gehore gebracht. Om nog een keer te kunnen nagenieten kun je hier naar de foto's gaan: klik hier.

Dan nog enkele data:
9 juli 19:00 uur - voorspeelavond met optredens van de blokfluiters en de verschillende instrumentensecties
16 juli - de laatste repetitie
23 juli - bonte avond KiVaDa
24 augustus - ledendag schutterij
3 september - 1ste repetitie na de zomerstop
22 september - kermis Azewijn
5 oktober - Oktoberfeest
3 oktober - knollenkermis
17 november - concert in Megchelen
8 december - kerstconcert Netterden

Tot de volgende keer en fijne vakantie!
 

Viering Anders Be-Leven Walburgiskerk

Geplaatst 21 mrt. 2019 04:43 door Leoni B

Afgelopen zondag heeft Concordia meegedaan aan de gebedsdienst van onze vrijwilligersgroep Anders Be-Leven in de Walburgiskerk. Deze dienst stond ik het teken van de verjaardag van onze laatste 'eigen' pastoor, pastoor Van Rijckevorsel. Omlijst met muziek van onder andere Black Beauty en Band of Brothers, was het een mooie en gezellige zondagochtend.

Zaterdag 30 maart, vanaf 14:00 uur verlenen wij onze medewerking aan de herdenking bij de Canadese Bunker, georganiseerd door Vereniging Leefbaarheid Netterden.


https://photos.app.goo.gl/VsNYt8SksYCVJiqj8

Carnaval!

Geplaatst 1 mrt. 2019 11:09 door Leoni B

Aankomende zondag, 3 maart, om 14:11 uur loopt de muziek mee met de carnavalsoptocht van Netterden. Afgelopen vrijdag hebben we met een klein ensemble meegedaan met de jeugdoptocht. Zoals altijd was het ook dit jaar erg gezellig, ook al hadden we maar weinig muzikanten. Klein, maar fijn! Ons volgende optreden is 17 maart, tijdens de gebedsdienst in de Walburgiskerk. En heeft u ons Pleinspektakel al in de agenda gezet? Zoals altijd vindt het ook dit jaar plaats op de Eerste Pinksterdag!


Feest!

Geplaatst 21 dec. 2018 04:59 door Leoni B

Concordia heeft een prachtig resultaat gehaald bij het afgelopen concours. De eerste keer dat we in de vierde divisie zijn uitgekomen, heeft ons meteen een hele ruime eerste prijs opgeleverd. We zijn trots! Een beetje opgelucht zijn we ook, want poeh, het is vergt veel inzet van alle muzikanten en 't bestuur! Bedankt voor alle steun die we de afgelopen maanden van jullie allen hebben gekregen!

We wensen iedereen fijne feestdagen en een spetterend 2019!

Tot 20 januari, op ons nieuwjaarsconcert in 't Gildegebouw te Netterden!

De beste wensen!

1-10 of 100