Nieuwsberichten

Korte aankondigingen en verslagjes van onze bezigheden.

Knollenkermis 2017

Geplaatst 8 okt. 2017 05:36 door Leoni B

De zondag voor de tweede maandag van Oktober is 't in Netterden Knollenkermis. Niet de zondag na de eerste maandag, want vroeger was de knollenkermis op de 2de maandag, en daarom is het nu de zondag voor de 2de maandag. Tenminste, zo is door de oude generatie muzikanten uitgelegd aan de jongere generatie. 
Maar het weer zat dit jaar niet mee. De lampionnenoptocht moest behoorlijk worden ingekort. Het keizerschieten was dit jaar extra knus en gezellig, zo met z'n allen onder een tentje. Het mocht de pret niet drukken, en we hebben weer een mooi feest met veel tradities en goede gewoontjes gevierd. Onze nieuwe keizer is Rob Simmes. Na Frank & Hein als koning, kon het haast ook niet anders. Rob, van harte gefeliciteerd. Geniet ervan.Krans voor de overleden leden van de Fanfare
Oktoberfest Netterden!

Geplaatst 6 sep. 2017 06:26 door Leoni B

Zie jij ook overal de reclames voor de oktoberfeesten?
Het leukste feest is dit jaar in Netterden! Haal je Dirndl uit de kast, zet je Tiroler hoed op en kom naar het Gildegebouw St. Walburgis in Netterden, op 28 oktober!

De muziek wordt verzorgt door Muziek Netterden en DJ Mark!
De voorverkoop van de kaarten start 1 oktober. Wees er snel bij!

VOL = VOL


Knollenkermis + Keizerschieten!

Geplaatst 6 sep. 2017 06:23 door Leoni B

Zaterdag 6 en zondag 7 oktober is het knollenkermis!
Vanaf 17:00 uur begint het Keizerschieten bij 't Gildegebouw St. Walburgis.
Om 19:15 uur is er een vendelhulde en een lampionnenoptocht met medewerking van de Muziek Netterden en het St. Walburgisgilde. Aansluitend is er muziek met DJ Angelo 's-Heerenberg

Zondag 7 oktober is er om 10:00 uur een Heilige Mis met aansluitend een Kranslegging voor de overleden leden van de muziekvereniging. Aansluitend is er een rondgang door het dorp.


Komt allen!

Rondgang Instrumentenfonds

Geplaatst 20 jun. 2017 03:25 door Leoni B

Aankomende zondag is het tijd voor de rondgang. De enveloppen worden deze week nog rondgebracht en natuurlijk komen onze vrijwilligers zondag langs om ze weer op te halen. Vanaf 11:00 uur rijden we rond en het weerbericht ziet er veel belovend uit. We hebben er zin in!


Kermis 2017!

Geplaatst 13 jun. 2017 06:20 door Leoni B

De kermis 2017 zit erop en wat was het weer een feest. Weer een koning met een rode jas én dan ook nog een jeugdkoningin met een rood hesje. We zijn moe van al het gewandel, maar ook erg trots en tevreden! En we kijken terug op een prachtig feest! Bedankt iedereen voor de inzet en de gezelligheid!Pleinspektakel!

Geplaatst 30 mei 2017 03:53 door Leoni B

Aankomende zondag is het zover! Vanaf 11:00 start ons Pleinconcert, met aansluitend weer een spetterend programma en het bekende bierkratten stapelen! Tot zondag!De muziek stelt zich voor!

Geplaatst 22 mei 2017 01:29 door Leoni B

Gisteren heeft Concordia zich met verschillende instrumenten en onze muziekopnames gepresenteerd bij "Buren stellen zich voor". Het zag er super uit. Bedankt aan iedereen die even langs gekomen is!
Pleinspektakel 2017!

Geplaatst 26 apr. 2017 06:10 door Leoni B

Zondag 4 juni vindt weer het Pleinspektakel plaats. Het concert begint om 11:00 uur en het belooft weer een hele gezellige dag te worden!
Geef je snel op voor de wedstrijd bierkratten stapelen via fanfareconcordia@outlook.com!

Poster Pleinspektakel

Rabobank Clubkas Campagne 2017

Geplaatst 28 mrt. 2017 04:00 door Leoni B

Ook dit jaar doen wij weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Ben je lid van de Rabobank, dan kun je voor ons stemmen! In totaal is er € 150.000,- beschikbaar. En elke stem is geld waard, elke stem telt!

En als je dan gaat stemmen, kijk dan vooral ook even of je ook nog een andere vereniging uit Netterden wilt steunen met jou stem!
De stemperiode is dit jaar tussen 7 en 21 april.

KLIK HIER OM TE STEMMEN!
 
Alvast bedankt!
WOCO-dienst 25 maart 2017

Geplaatst 22 mrt. 2017 04:39 door Leoni B

Dit weekend zal Fanfare Concordia de muziek bij de WOCO-dienst verzorgen. De dienst is op zaterdag, 25 maart, en begint om 18:30 en er staat zoals altijd mooie muziek op het programma.

Daarnaast zijn we natuurlijk druk met het oefenen van de muziek voor ons Pleinspektakel (1ste pinksterdag - 4 juni). Voor deze hopelijk zonnige dag hebben we natuurlijk passende, en zeker weten heel herkenbare, muziek uitgezocht. Het belooft weer een groot feest te worden!

En dan nog even dit: Over 2 weken begint de stemperiode van de Rabo Clubkas Campagne. Er wordt dit jaar weer een mooi bedrag door de Rabobank uitgekeerd, dus we hopen dat we weer op uw steun mogen rekenen!


Pleinspektakel 2013
Digital StillCamera1-10 of 77