Nieuwsberichten

Korte aankondigingen en verslagjes van onze bezigheden.

Heel Veel Foto's!

Geplaatst 15 okt. 2019 09:26 door Leoni B

De fanfare heeft al weer een druk programma achter de rug, en we zijn er nog niet!

Graag nodigen wij iedereen van harte uit voor het koffieconcert in Megchelen, op 17 November. Tijd en locatie volgen nog!

Ook willen we alvast iedereen bedanken die op ons heeft gestemd bij de Rabobank Clubkas campagne. De uitslagen zullen we hier binnenkort bekend maken!

En dan nu de foto's (hartelijk dank aan onze fotografe Silvia Simmes).


Stem op de muziek bij de Rabo Clubkas Campagne!

Geplaatst 5 sep. 2019 07:00 door Leoni B

Van donderdag 5 september tot en met donderdag 19 september kun je stemmen op de Fanfare! Help de muziek en ga stemmen!


Foto's Pinksteren, Zomerstop en een drukke herfst!

Geplaatst 9 jul. 2019 01:00 door Leoni B

We kijken terug op een aantal hele mooie maanden. Ons Pinksterconcert was (weer) gezegend met prachtig weer. Bij een prachtig zonnetje hebben we het dorpsquiz gespeeld, kratten gestapeld en mooie muziek ten gehore gebracht. Om nog een keer te kunnen nagenieten kun je hier naar de foto's gaan: klik hier.

Dan nog enkele data:
9 juli 19:00 uur - voorspeelavond met optredens van de blokfluiters en de verschillende instrumentensecties
16 juli - de laatste repetitie
23 juli - bonte avond KiVaDa
24 augustus - ledendag schutterij
3 september - 1ste repetitie na de zomerstop
22 september - kermis Azewijn
5 oktober - Oktoberfeest
3 oktober - knollenkermis
17 november - concert in Megchelen
8 december - kerstconcert Netterden

Tot de volgende keer en fijne vakantie!
 

Viering Anders Be-Leven Walburgiskerk

Geplaatst 21 mrt. 2019 04:43 door Leoni B

Afgelopen zondag heeft Concordia meegedaan aan de gebedsdienst van onze vrijwilligersgroep Anders Be-Leven in de Walburgiskerk. Deze dienst stond ik het teken van de verjaardag van onze laatste 'eigen' pastoor, pastoor Van Rijckevorsel. Omlijst met muziek van onder andere Black Beauty en Band of Brothers, was het een mooie en gezellige zondagochtend.

Zaterdag 30 maart, vanaf 14:00 uur verlenen wij onze medewerking aan de herdenking bij de Canadese Bunker, georganiseerd door Vereniging Leefbaarheid Netterden.


https://photos.app.goo.gl/VsNYt8SksYCVJiqj8

Carnaval!

Geplaatst 1 mrt. 2019 11:09 door Leoni B

Aankomende zondag, 3 maart, om 14:11 uur loopt de muziek mee met de carnavalsoptocht van Netterden. Afgelopen vrijdag hebben we met een klein ensemble meegedaan met de jeugdoptocht. Zoals altijd was het ook dit jaar erg gezellig, ook al hadden we maar weinig muzikanten. Klein, maar fijn! Ons volgende optreden is 17 maart, tijdens de gebedsdienst in de Walburgiskerk. En heeft u ons Pleinspektakel al in de agenda gezet? Zoals altijd vindt het ook dit jaar plaats op de Eerste Pinksterdag!


Feest!

Geplaatst 21 dec. 2018 04:59 door Leoni B

Concordia heeft een prachtig resultaat gehaald bij het afgelopen concours. De eerste keer dat we in de vierde divisie zijn uitgekomen, heeft ons meteen een hele ruime eerste prijs opgeleverd. We zijn trots! Een beetje opgelucht zijn we ook, want poeh, het is vergt veel inzet van alle muzikanten en 't bestuur! Bedankt voor alle steun die we de afgelopen maanden van jullie allen hebben gekregen!

We wensen iedereen fijne feestdagen en een spetterend 2019!

Tot 20 januari, op ons nieuwjaarsconcert in 't Gildegebouw te Netterden!

De beste wensen!

Concours & Try Out Concert

Geplaatst 23 nov. 2018 06:24 door Leoni BAankomende dinsdag, 27 november, houdt Fanfare Concordia om 20:30 uur een Try Out Concert bij Partycentrum Terhorst. Iedereen is van harte welkom! Op het programma staan de concourswerken. Toegang is gratis!
Bierfeest 2018 een daverend succes!

Geplaatst 15 okt. 2018 09:10 door Leoni B

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor een nieuwe traditie. Het Netterdense Bierfeest. Dit jaar waren er wel drie blaaskapellen aanwezig: Netterden, Azewijn én Praest. Gezellig druk en muzikaal erg mooi omlijst hebben wij een fantastische avond gehad. Natuurlijk was iedereen weer in passende klederdracht aanwezig, met dank aan Silvia, kunt u met de onderstaande foto's nog even nagenieten.We hopen dat iedereen net zo heeft genoten als wij. Stiekem kunnen wij niet wachten op de volgende editie!

Nieuwe foto's!

Geplaatst 6 sep. 2018 06:34 door Leoni B

Fanfare Concordia heeft vanaf nu prachtige nieuwe portretfoto's. Met dank aan Evie Koolenbrander, onze fotografe en een prachtige locatie aan de Omsteg van Netterden Zand & Grind BV. Deze foto's kun je vinden op een aparte pagina onder het kopje 'Media' en dan 'Portretfoto's 2018'.
Bovendien heeft Willem van Baalen voor ons foto's gemaakt van het Pleinconcert. Deze foto's kun je zien bij 'Media' en dan 'Foto's'.

Druk najaar op komst!

Geplaatst 6 sep. 2018 06:22 door Leoni B

Na een welverdiende vakantie, hebben alle muzikanten de afgelopen weken hun instrumenten alweer opgepakt. Er staan weer een tal van serenades op het programma, maar ook de voorbereidingen voor de rondgang lopen op volle toeren.

  • Zondag 9 september vanaf 11:00 uur rijden we weer op onze welbekende wagen door het dorp en worden de hopelijk goed gevulde enveloppen door onze vrijwilligers opgehaald.
  • Zondag 7 oktober is er vanaf 10:00 uur een knollenkermis-viering van 'Anders Beleven' in onze eigen kerk, met aansluitend een kranslegging ter nagedachtenis aan onze overleden leden.
  • Vanaf woensdag 10 oktober komen we weer bij u aan de deur voor de lotenverkoop. LET OP: Dit jaar vindt de loterij in de week ná de knollenkermis plaats!!! De loten kosten 1,- Euro per stuk en de opbrengst wordt zoals altijd gebruikt voor de aanschaf van nieuwe instrumenten en de jeugdopleiding. En natuurlijk hebben we een spectaculaire hoofdprijs dus meedoen is zeker de moeite waard!
  • Woensdagmiddag 10 oktober is er een proefles van onze blokfluitlerares Annemijn. Kijk in het Netternieuws voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden!
  • Zaterdag 13 oktober vanaf 20:00 uur houden wij weer 't Netterdense Oktoberfest. Dit jaar zal niet alleen de muziek een optreden verzorgen, maar zullen er ook twee andere Egerländer kapelletjes echte Duitse Bierfeestmuziek ten gehore brengen. De kaarten gaan vanaf 15 september bij Café Meijer in de voorverkoop. Wees er op tijd bij, want VOL = VOL.

1-10 of 96