Nieuwsberichten‎ > ‎

Announcing the Nieuwjaarsconcert XL!

Geplaatst 15 jan. 2014 05:32 door Leoni B
Ladies and Gentlemen, we hereby announce the.....

Nieuwjaarsconcert 2014 XL!


Zoals u allen al hebt gelezen in Netternieuws, het nieuwjaarsconcert komt eraan en bij deze gelegenheid presenteren wij u onze nieuwe uniformen. Bestuurslid Piet heeft al verklapt dat de kleuren zwart en rood blijven. Maar verder...? Zal bijvoorbeeld het bekende klavertje aan de mouw er nog zijn? En de witte pluim op de pet?

We willen u niet langer in spanning houden en hopen u allemaal op - Zondag, 19 Januari om 10:30 -  te mogen begroeten in het Gildegebouw. De Fanfare gaat u zeker weten verassen met een aantal nieuwe muziekstukken. Er zijn zelfs geruchten over gastoptredens van twee bijzonder muzikale dames van Netterdense bodem! En... de Fanfare zou de Fanfare niet zijn als we de nieuwe pakken niet op een spectaculaire wijze zouden presenteren! Ook onze jeugd heeft hard geoefend en zij mogen natuurlijk niet tijdens ons Nieuwjaarsconcert ontbreken. Het jeugdorkest zal daarom ook een spetterend optreden hebben.

Tot slot moeten we toch nog even een beetje opscheppen. Heeft u ons vandaag in de krant zien staan? Voor het geval dat u het gemist hebt (en dat kunnen wij ons nauwelijks voorstellen...), hebben we eventjes een foto gemaakt.

Artikel Vizier


Tot zondag!


Sponsoren
Comments