Nieuwsberichten‎ > ‎

Druk najaar op komst!

Geplaatst 6 sep. 2018 06:22 door Leoni B
Na een welverdiende vakantie, hebben alle muzikanten de afgelopen weken hun instrumenten alweer opgepakt. Er staan weer een tal van serenades op het programma, maar ook de voorbereidingen voor de rondgang lopen op volle toeren.

  • Zondag 9 september vanaf 11:00 uur rijden we weer op onze welbekende wagen door het dorp en worden de hopelijk goed gevulde enveloppen door onze vrijwilligers opgehaald.
  • Zondag 7 oktober is er vanaf 10:00 uur een knollenkermis-viering van 'Anders Beleven' in onze eigen kerk, met aansluitend een kranslegging ter nagedachtenis aan onze overleden leden.
  • Vanaf woensdag 10 oktober komen we weer bij u aan de deur voor de lotenverkoop. LET OP: Dit jaar vindt de loterij in de week ná de knollenkermis plaats!!! De loten kosten 1,- Euro per stuk en de opbrengst wordt zoals altijd gebruikt voor de aanschaf van nieuwe instrumenten en de jeugdopleiding. En natuurlijk hebben we een spectaculaire hoofdprijs dus meedoen is zeker de moeite waard!
  • Woensdagmiddag 10 oktober is er een proefles van onze blokfluitlerares Annemijn. Kijk in het Netternieuws voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden!
  • Zaterdag 13 oktober vanaf 20:00 uur houden wij weer 't Netterdense Oktoberfest. Dit jaar zal niet alleen de muziek een optreden verzorgen, maar zullen er ook twee andere Egerländer kapelletjes echte Duitse Bierfeestmuziek ten gehore brengen. De kaarten gaan vanaf 15 september bij Café Meijer in de voorverkoop. Wees er op tijd bij, want VOL = VOL.

Comments