Nieuwsberichten‎ > ‎

Nieuwjaarsconcert 2014 XL & Presentatie nieuwe uniformen

Geplaatst 25 jan. 2014 15:13 door Leoni B
Tl;dr: Foto's

Afgelopen zondag hebben wij samen met u van het Nieuwjaarsconcert kunnen genieten. Met een vlot en melodieus programma hebben wij u hopelijk een nieuwe kant van Concordia laten zien. Het programma was gemaakt door de jeugdleden en het verschil was duidelijk hoorbaar. De muzikanten vonden het een bijzondere ervaring en we willen u als publiek hartelijk bedanken voor uw komst. We hebben veel complimenten gekregen, daar zijn we natuurlijk erg trots op. Hopelijk heeft 'de Jeugd' de smaak te pakken, het is zeker voor herhaling vatbaar!

Naast het afwisselende programma hebben wij u ook onze nieuwe uniformen gepresenteerd. Toch wel spannend, je kunt het zelf wel mooi vinden, maar dat wil niet zeggen dat heel Netterden het mooi vindt! Gelukkig heeft het concert aangetoond dat er in ieder geval al een flink aantal mensen zijn die het wel wat vinden.

Mochten er mensen zijn die ook graag zo een pak in de kast willen hebben, aanmeldingen zijn altijd welkom bij onze voorzitter. Eén of twee jaartjes les op een uitdagend instrument en voor u het weet heeft u ook zo een schitterend, strak en gouden uniform in uw bezit.

De fanfare wil iedereen die ons tijdens het concert en in het afgelopen jaar heeft ondersteund, hartelijk bedanken. 2013 was voor ons een jaar wat wij allemaal, niet snel zullen vergeten.2014 Nieuwjaarsconcert XL!

Comments