Nieuwsberichten‎ > ‎

Nog even aan de slag en dan vakantie!

Geplaatst 19 jul. 2014 03:33 door Leoni B
Na de rondgang en de Wiekense kermis en een zeer geslaagde laatste repetitie, hebben we nog twee optredens en dan heeft ook Concordia vakantie.

We hebben genoten van al onze optredens in het eerste half jaar van 2014. We kijken met veel voldoening terug op de Netterdense kermis en we zijn nog steeds erg trots op onze nieuwe uniformen. Zoals u weet, hebben we deze nieuwe pakken aangeschaft, omdat we te weinig pakken voor al onze leden hadden. En het ziet er naar uit dat we in de loop van 2014/2015 weer voor hetzelfde luxe-probleem staan. Gelukkig is dat in de begroting opgenomen en zijn we erg blij met onze nieuwe en zelfs... terugkerende leden!

Vanavond treden we op bij onze eigen Piet. Hij heeft een Tuinserenade gewonnen tijdens het Pleinspektakel, niet wetende dat hij een week later koning zou schieten. Hij is dus na zijn feest vorig jaar, en de huldiging bij de Kermis al wel wat serenades gewend. Toch zullen we proberen ook deze serenade weer iets speciaals te laten worden!

En natuurlijk, als laatste voor de zomerstop, ons optreden bij de KiVaDa Bonte Avond. Het thema is "Jungle", dus we verwachten van iedere muzikant en bezoeker gepaste kledij (haal het Apenpak te voorschijn)! Woensdag 23 juli om 19:00 bij de bouw, komt u gerust langs voor wat gezelligheid en wat lekkers van het KiVaDa-team.

(De eerste repetitie na de vakantie is op  26 Augustus.)
Comments