Nieuwsberichten‎ > ‎

Op naar het Pleinspektakel!

Geplaatst 11 apr. 2016 07:20 door Leoni B
Leuk hoor, zo'n uitstapje naar Friesland. Voelt net als vakantie: Koffers slepen, heel vaak en heel lang wachten, hectisch heen en weer rennen omdat je toch nog een tas kwijt bent. En niet te vergeten, die krappe bus-stoeltjes, met nog minder ruimte dan de gemiddelde vliegtuigstoel van Ryan Air. Jammer genoeg geen cocktailtje aan het hotelzwembadje, wel bier en patat (met kroket, of frikandel, of hamburger, of met kroket, frikandel én hamburger). Ook geen korte broek, maar netjes in uniform met stropdas, voor de geblinddoekte jury (dit snappen wij ook nog niet helemaal).

Zelfs een vakantiekater hebben we er aan over gehouden...

Alle voorbereidingen ten spijt, hebben we ons record helaas maar met één plekje weten te verbeteren. Vorige keer werden we 5de, dit keer werden we 4de. Niet het resultaat waar we zo lang voor hebben geoefend. Toch hebben we een mooi aantal punten bij elkaar weten te rapen: 83 van de 100. Dat is bij een gewoon concours een hele ruime eerste prijs, en het resultaat van afgelopen november zijn we natuurlijk niet vergeten. Bij het volgende echte concours, mogen we eindelijk in de 4e divisie starten.

Maar nu we toch klaar zijn met onze Friese vakantie, gaan we vooral werken aan heel veel gezelligheid thuis - hier in Netterden! Dus noteer alvast in uw agenda: 15 Mei - Pleinspektakel in Netterden, bij café Meijer, met een geheel nieuwe programma invulling!

En PS: Heeft u al voor ons gestemd bij de Rabobank Clubkascampagne? Alvast bedankt!

2016 Concours Drachten

 
Comments