Nieuwsberichten‎ > ‎

Pleinspektakel 2014 zit erop!

Geplaatst 9 jun. 2014 02:27 door Leoni B
In drie woorden samengevat kun je wel zeggen: Zon, muziek, gezelligheid.

Het muzikale gedeelte had veel toeschouwers en bijna net zoveel deelnemers! De aftrap gaf natuurlijk Fanfare Concordia zelf, ook de tamboers en de jeugdvendeliers van de schutterij waren erbij. Vanwege een kleine regenbui is de gehele menigte toen verkast naar de kerk. Zo konden we ook weer eens van de heerlijke akoestiek (en de nieuwe kleurtjes) van de kerk genieten! De blokfluiters, het jeugdorkest en het gemengd koor hebben dan de tweede helft van het programma op zich genomen. Vervolgens zijn we allemaal, na een aantal bedankjes en bloemetjes, weer terug naar buiten gegaan.

Veilingmeester Hein heeft er weer eens voor gezorgd dat veel mensen pas gedurende de veiling erachter kwamen dat zij die buitenhaard van Wanders, het schilderij van Emeke Buitelaar of de tuinserenade van de fanfare, echt moesten winnen. Koste wat kost, dan maar een week van brood en water leven!

Tussen de spectaculaire veilingen door, werd er ook nog even een wedstrijdje krattenstapelen gehouden. De teams werden steeds enthousiaster en de torens steeds hoger. Het braad-en-bak-team zorgde voor voldoende hamburgers en broodjes met worst om de hongerige en stapelende menigte tevreden te houden. De muziek en het team van Café Meijer was er maar druk mee.

Iedereen heel erg bedankt, fijn dat jullie er waren en hopelijk tot zaterdag op de Kermis!


Comments