Nieuwsberichten‎ > ‎

Weer aan 't werk!

Geplaatst 2 sep. 2013 13:50 door Leoni B
Vorige week zijn we weer begonnen met oefenen. De ventielen zijn geolied en de vingers zijn weer (bijna) net zo soepel als voor de vakantie. Vrijwel alles is weer zoals we gewend zijn, al zijn er in de achterste rijen wat zitplaatsen verschoven. Blijkbaar werd het wat te gezellig en nu moeten de stoute kindjes voor in de klas zitten. Jammer, want nu moeten we (ik) nog veel harder praten om elkaar te verstaan als de baritons met de bassen met elkaar willen overleggen (lees: kletsen). Misschien moeten we weer met papiervliegtuigjes gaan werken, dat was in de brugklas ook altijd leuk. Van de ene beker naar de andere. Prima idee, vooral met zo'n grote bas (hoef je niet zo te mikken).

Zoals je ziet, zijn onze repetities weer bijzonder serieus. Er valt natuurlijk ook nogal wat te oefenen voor ons volgende concert.
Schrijf maar vast in je agenda:

12 & 13 oktober Knollenkermis

Uiteraard zal de Fanfare de H. Mis op zondag muzikaal begeleiden. Ter zijner tijd zal er een programma in het Netternieuws en op de website verschijnen.
Een muzikaal voorproefje van ons programma op de zondagmorgen, kunt u horen in deze youtube-opname van de Chr. muziekvereniging Jubal uit Varsseveld:

Gouden Harpen Ruisen

Comments