Muziekvereniging Concordia Netterden

Nieuws

 • Bijna vakantie!
  De muziek heeft een aantal hele drukke weken achter de rug. Vorige week hebben we nog heel gezellig kermis gevierd bij de Pol in Ulft. We hebben heel wat serenades op ons programma gehad en natuurlijk kijken we terug op een prachtig concert bij KNA Zeddam.
  Ook zijn we de afgelopen weken druk bezig ons thuishonk wat te pimpen. De rode muziekkleur is nu - ook als onze muzikanten afwezig zijn - wel erg prominent aanwezig in onze oefenruimte. Samen met de vrijwilligers van de schutterij en onze eigen klusploegen, zijn we al een heel eind gekomen. Nog een laagje verf en dan wordt 't tijd voor een mooie nieuwe vloer. Een bedankje aan de schutterij voor hun inzet is daarom wel op z'n plaats! Bedankt heren en dames!


  Ons laatste optreden voor de zomervakantie is traditiegetrouw de muzikale omlijsting bij de Bonte Avond van de KiVaDa, op dinsdag 17 juli. Vanaf 28 Augustus starten we weer met onze repetities en zondag 9 september komen we bij u langs met onze jaarlijkse inzameling voor het instrumentenfonds. In verband met de drukke agenda is er dit jaar voor gekozen om de rondgang naar september te verplaatsen.

  En nog een belangrijk dag voor in uw agenda: Zondag 9 december gaan wij op Concours in Enschede.

  Geplaatst 11 jul. 2018 05:45 door Leoni B
 • Optredens komende weken
  Fanfare Concordia doet ook dit jaar weer mee aan de avondvierdaagse in Ulft. Zaterdagmiddag, 9 juni, zullen wij met de hele fanfare de laatste meters samen met onze lopers afleggen!

  Dinsdag 19 juni is er vanaf 19:00 uur weer onze voorspeelavond waar onze jeugdleden het publiek zullen verassen met leuke en flitsende optredens!

  Dan op 24 juni zijn wij uitgenodigd bij KNA Zeddam om mee te doen met hun muziekfestival Zeddam. Maar liefst 6 verenigingen zullen in de prachtige coulisse van het natuurtheater hun mooiste repertoire ten gehore brengen. Het festival is van 12:00 tot 18:00 uur.


  Geplaatst 1 jun. 2018 01:50 door Leoni B
Berichten 1 - 2 van 85 worden weergegeven. Meer bekijken »