Nieuwjaarsconcert 2013

Voor een overzicht van alle foto's en video's, klik hier.

Dit jaar zijn we het concert begonnen met onze allerkleinsten:
De blokfluitgroep heeft ons, onder leiding van Annemijn, meegenomen op een reis om de wereld.Met een indrukwekkende performance hebben zij ons kennis laten maken met de Nieuw-Zeelandse Kiwi-dans.

Nee, niet van het fruit, het is een echte vogel. Op de foto hiernaast kun je hem zien. Hij heeft een hele bijzondere manier van lopen en onze blokfluiters konden dat heel goed laten zien. Klik maar op de video hieronder, dan kun je zien hoe de dans gaat.

Na deze zeer educatieve show, was ons jeugdorkest aan de beurt.
De jongste muzikanten zijn pas een paar maanden op instrumenten aan het oefenen en dat maakt het natuurlijk extra knap.
Ook de tamboers waren er weer.


In de pauze mochten we Henry feliciteren met zijn jubileum. Al 50 jaar is hij lid bij onze fanfare, we zijn erg trots.Naast deze bijzondere huldiging, was er nog een bijzonder moment.
Onze voorzitter heeft officieel het "Jaar van de nieuwe pakken" ingeluid.

Op deze pagina kun erover lezen, klik hier.


Tijdens het concert heeft de fanfare ons concourswerk, Astro Suite nog eens ten gehore gebracht. We zijn nog steeds heel trots op onze eerste prijs. Het is gebleken dat de jury's erg streng zijn geworden en er in het afgelopen jaar veel goede harmonieën en fanfares met een tweede prijs zijn geëindigd. Met een lekkere medley van pophits van Nick & Simon, Ilse de Lange en Jan Smit en een mooi melodieus nummer genaamd Queens Park Melody hebben we een aantal nieuwe stukken voorgesteld.

Zoals gebruikelijk hebben we het concert beëindigd met een mars die we samen met de tamboers hebben opgevoerd. De fanfare kijkt terug op een geslaagd nieuwjaarsconcert.
Tot de volgende keer, bij het pleinconcert!Nieuwjaarsconcert 2013


Comments