Gefeliciteerd “Netterden Groep”!

Afgelopen weekend hebben we weer een hele mooie serenade mogen brengen. De Netterden Groep bestaat 50 jaar. Nu zullen veel mensen denken, maar Netterden is toch veel ouder? Dat klopt. De Netterden Groep is het bedrijf wat 50 jaar geleden aan de Omsteg is begonnen met een zandafgraving. Bij ons dus vooral bekend als Netterden Zand en Grind BV . De meesten van ons zullen menig zomerdagje hebben liggen dobberen op hun mooie ‘zandgat’.

Inmiddels zijn ze op verschillende locaties actief en uitgegroeid tot een heel gezond en erg maatschappelijk betrokken bedrijf. Er wordt hard gewerkt aan de natuurwaardes rondom de Azewijnse Broek en al jaren mogen alle verenigingen en organisaties rondom Netterden voor allerlei ideeën en vragen aankloppen. De Netterden Groep draagt altijd al heel graag en heel letterlijk, een steentje bij.

Het was daarmee een welverdiende serenade. Gefeliciteerd en ga zo door!

Foto: Facebook Netterden Zand en Grind BV

Voor meer informatie over hun bezigheden en de prachtige natuurontwikkeling kun je kijken op hun website.