Over ons

Onze fanfare is opgericht in 1901, met 13 enthousiaste muzikanten. Intussen zijn we uitgegroeid tot een vereniging met meer dan 30 leden in uniform. In de afgelopen jaren is onze jeugdafdeling flink gegroeid en daar zijn we natuurlijk erg trots op. Wonend een dorpje van nog geen 500 inwoners, weet ‘de muziek’ heel goed wat een leuke vereniging uitmaakt: Gezelligheid, saamhorigheid en er samen voor gaan!


Dirigent Gerjo Seesink

Het orkest staat onder leiding van onze dirigent Gerjo Seesink. Gerjo verzorgt ook onze jeugdopleiding en begeleidt ook onze volwassen aspirant-leden zodat ze snel in het orkest kunnen instromen. Eén van onze gezamenlijke hoogtepunten was het optreden bij de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen in 2016.

In 2020 heeft Gerjo zijn 25-jarig jubileum bij Concordia gevierd. In 2022 hebben wij dat gevierd met ‘Gerjo-in-Concert’.

Gerjo

Historie

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze historie? Op deze pagina kun je nog meer lezen:

Wil je nog meer weten? Ter gelegenheid van ons 100-jarig jubileum hebben wij een boek uitgebracht! Het is tegen een scherpe prijs nog steeds te koop bij ons bestuur. Inzien kan in de gebedsruimte van onze Walburgiskerk.

Vergezeld met veel foto’s en andere historische documenten, kun je een kijkje nemen in de historie van onze fanfare, het dorp Netterden en haar omgeving. Het boek heet ‘Gedragen door de jaren – 100 jaar Fanfare Concordia’


Een optreden bij de Walburgiskerk in Netterden.

Vind jij samen muziek maken ook leuk?

Kom bij de fanfare en leer een instrument spelen! Geschikt voor groot en klein, jong en oud!

Muziekles bij Fanfare Concordia
Muziekles bij Fanfare Concordia

Samen met ons kun je vanaf groep 4 of hoger een instrument leren spelen!

Lees onze informatie-pagina hier, en neem contact op met Myran!